Антицелулитни масажи

лечение на целулит чрез мануален и вакуум масаж

ВИДОВЕ АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ:
Антицелулитен мануален масаж 35.00 лв.
Антицелулитен вакуум масаж
/Ефективен метод с ново поколение професионална апаратура за отслабване и моделиране контурите на тялото, лечение на целулит, стягане и заглаждане, масаж и лимфен дренаж/
35.00 лв.

 

Ние третираме успешно целулита с помощта на антицелулитния уред „Decoshaper“ чрез антицелулитен вакуум масаж.

DECOSHAPER

DECOSHAPER е иновация, базирана на най-съвременни технологии и представлява компактна и модерна система. Използвайки последните достижения на науката, апаратът е създаден със заложени, предварително запаметени основни терапии и възможност за запаметяване на индивидуални терапии, съобразно и точно отговарящи на нуждите на всеки клиент.

dec30a-Decoshaper
ПРИЛОЖЕНИЕ И ЕФЕКТ

Специфичните глави на ролера създават ендодермичен масаж чрез компресиращи и релаксиращи движения. Кожата се повдига /всмуква/ и дълбоко масажира, стимулира кръвната и лимфната циркулация и изравнява нивото на мастните натрупвания. Благодарение на по-активната кръвна и лимфна циркулация, мастните клетки са изстискани, прихванати и елиминирани. Минавайки по целулитните участъци, ролерът подобрява захранването с кислород на тъканите, намалявайки портокаловата кожа, като я прави да изглежда гладка и стегната.